1% az úszásért:
19836368-1-13
Támogatóink
Hasznos linkek:
Főoldal Rólunk Galéria Versenyek Edzések Archívum

ÚSZÁS

TRIATLON

Látogatóink:

ÖTTUSA

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a

VÁCI VÍZMŰ SE munkáját!


Itt a személyi jövedelemadó bevallás időszaka, amikor rendelkezhet az SZJA 1%-áról valamilyen közhasznú szervezet javára. Bármennyi is az Ön SZJA 1% összege, Egyesületünknek rendkívül nagy segítséget jelentene, ezért kérjük, támogassa céljainkat Ön is! Ha Egyesületünket választja, felajánlását hálásan fogadjuk, és ígérjük, hogy felelősséggel, a gyerekek érdekében fogjuk azt felhasználni.


Egyesületünk adószáma: 19836368-1-13


Tudnivalók az 1 % felajánlásához:


- Ha egyéni vállalakozó vagy ÁFA bevallásra kötelezett magánszemély, akkor február 25-ig adhatja le adóbevallását a NAV (APEH)-nek, vele együtt az adó 1 százalékáról szóló rendelkező nyilatkozatot.


- Amennyiben magánszemélyként küldi be adóbevallását, ami egyben tartalmazza az adó 1%-áról rendelkező nyilatkozatot is, május 20-ig küldheti el az adóhivatalhoz.


- Amennyiben elektronikusan kívánja beküldeni adóbevallását, az ehhez szükséges keretprogram, valamint az szja adatlap letölthető az APEH (NAV) oldaláról. Az adó 1 %-áról ebben az esetben, az adóbevallás 7. oldalán rendelkezhet május 20-ig. Kérjük, írja be Egyesületünk adószámát: 19836368-1-13


Fontos, hogy ha ezt elfelejtette megtenni, vagy kicsúszott a határidőből, nyilatkozatát május 20-ig külön borítékban is feladhatja a Nemzeti Adó- és Vámhivatal részére.


Köszönjük támogatását!

VVSE_ado2.pdf